Koirat is best.
Näinhän se on. Ihmisen paras ystävä, äärimmäisen rakas karvainen tai miksei karvatonkin perheenjäsen ansaitsee paikkansa perhealbumeissa ja valokuvaseinillä aivan yhtälailla kun me kaksijalkaisetkin. 
Varsinkin pentuaika on niin himputin lyhyt, ettei ehdi kissaa sanoa kun suloisesta karvapallerosta onkin jo ihan huomaamatta kasvanut kunnon köriläs. Muutaman vuoden päästä tuo rakas karvakamu onkin jo monella tavalla viisaampi kuin muu perhe yhteensä ja  kuonolle ilmestyy Richard Geremäisiä  harmaahapsisia viitteitä iän tuomasta ällistä.
 Ainakin itse haluaisin kaikista noista vaiheista talteen mainioiden, tilannevetoisten kännykkäräpsyjen lisäksi jotain pysyvämpää, jotain laadukkaampaa. Se kun tuppaa olemaan niin, että päivittäin kun sen oman karvakamun kanssa peuhaa, niin ei sitä kasvua ja vuosien viisastumista tahdo itse oikein kunnolla huomata.
Olen aina tullut jotenkin erityisen hyvin kaikkien koirien kanssa toimeen, vitsillä joskus kehunkin itseäni jonkin sortin koirakuiskaajaksi. Oma koirahistoriani alkoi 15-vuotiaana, kun perheeseemme liittyi Norfolkin terrieri Joonatan. Turbonakkinakin tunnettu, valtavankokoinen koira pienessä paketissa. Ja siitä hetkestä oikeastaan alkoi minun kiinnostukseni myös valokuvaukseen, olihan minulla nyt loppuun asti lojaali ja väsymätön malli, vaikkakin aavistuksen haastava tapaus mallinohjauksen näkökulmasta. 
Mutta siinäpä se koirakuvauksen salaisuus minusta piileekin. Kuvissani koira saa olla juuri sellainen koira kuin hän on. Parhaimmillaan koirakuvat ovat silloin kun niissä seikkailee se sama värikäs, hitusen ehkä kuritonkin, hajujen perässä tohottava, hetkessä elävä ja loputtoman utelias persoona, joka siellä kotioven takanakin sinua joka päivä yhtä innokkaana odottaa.
Toinen tärkeä asia , johon kiinnitän koirakuvauksissa aina huomiota ja jota haluan dokumentoida, on sinun ja luottopakkisi suhde.  Koiranomistajan ja koiran välinen dynamiikka tekee kuvista teidän kuvia ja kertoo kuvissa juuri teidän tarinaa. 
Voimme kuvata karvakamuasi ja sinua ulkona miljöössä, esimerkiksi hänen lempparikoirapuistossa tai voimme myös lähteä tutkimaan aivan uusia metsäpolkuja. Voin myös tulla teille kotiin ja kuvata teitä oman sohvan nurkassa tai voimme viritellä olohuoneeseenne keikkastudion ja treenailla vaikka namujen koppailua.
Koirakuvauksen hinnat lähtevät 160 eurosta (sis. alv.) ja sillä saa noin tunnin kestävästä kuvaussessiosta 10 valmiiksi asti käsiteltyä digikuvaa. Jos kuvattavana on useampi koira tai mielessäsi on jotain erityistä, otathan  yhteyttä minuun niin räätälöidään juuri tarpeisiisi sopiva kuvaussessio!​​​​​​​
Back to Top