Kun mietin mistä intohimoni valokuvaamiseen kumpuaa, palaan aina tarinoihin.  Spontaanit reaktiot ja aidot tunteet ovat niitä sellaisia erityisiä hetkiä, joista unohtumattomat tarinat ovat tehty ja jostain syystä näiden hetkien aistiminen on aina ollut minulle luontevaa. Kiinnostun ihmisten välisestä dynamiikasta ja ennakoin intuitiolla kiehtovien tilanteiden syntymistä. Siksi hääkuvaus onkin minulle niin mieluisaa, pääsen kertomaan teidän elämänne tärkeimmän päivän tarinaa siten kuin sen itse näen.
Hääkuvaajana olen ammattimaisen rauhallinen. Kirkossa hiippailen hiljaa kuin ninja ja juhlissa sulaudun juhlakansaan sillä erotuksella, että olen aina hääparin ulottuvilla ja käytettävissä. Varaudun yllättäviin tilanteisiin, eikä pasmani mene sekaisin vaikka ohjelma muuttuisikin matalalennossa. Tyylini hääkuvissa on dokumentaarisen luonnollinen ja viehätyn väkevän realistisesta värimaailmasta.  
Hääpotreteissa parin keskinäinen kemia on tärkeintä ja pyrkimykseni on, että saatte olla kuvissani juuri niin omia itsejänne kuin todella olette. Haluan kuvattavieni persoonan näkyvän kuvissani, joten potrettisessiossa on aina tilaa yhteisille ideoille ja spontaanille tekemiselle. Tapaan jokaisen hääparini etukäteen, jotta ehdimme tutustua ja yhdessä suunnitella hääkuvista teidän näköisiä. Jos tuntuu siltä, että ajatus kameran edessä olosta jännittää, treenaamme sitä etukäteen.
 Kaikkiin kuvapaketteihin saatte kolmeksi kuukaudeksi käyttöön  salasanasuojatun kuvagallerian sivustollani, jonka osoitteen ja salasanan voitte jakaa helposti esim. kiitoskortissa. Näin jokainen teidän vieraistanne pääsee vaivattomasti palaamaan hääpäivänne tunnelmiin. Lisätietoa hääkuvauspaketeista löytyy hinnastosta.
Odotan innolla yhteydenottoanne, niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiin sopiva hääkuvauspaketti kauniiseen kääreeseen!
Back to Top