Kun mietin intohimoani valokuvaamiseen ja mistä se kumpuaa, palaan aina tarinoihin. Havaitsen herkästi tärket hetket ja osaan ennakoin tilanteiden syntymistä. Ihmisten spontaanit reaktiot ja aidot tunteet ovat niitä erityisimpiä hetkiä, jotka tekevät tarinoista unohtumattomia.  Siksi hääkuvaus onkin minulle erityisen mieluista, pääsen kertomaan elämäsi tärkeimmän päivän tarinan siten kuin sen näen.
Hääkuvaajana olen ammattimaisen rauhallinen. Kirkossa hiivin hiljaa kuin ninja ja juhlissa olen kuin kuka tahansa juhlakansalainen sillä erotuksella, että olen aina hääparin ulottuvilla ja käytettävissä. Varaudun yllättäviin tilanteisiin, eikä pasmojani saa sekaisin vaikka ohjelma muuttuisikin matalalennossa. Tyylini hääkuvissa on dokumentaarisen luonnollinen ja värimaailma on voimakkaan todentuntuinen. 
Muotokuvissa pidän tärkeänä parin keskinäistä kemiaa ja sitä, että asiakkaani saavat olla kuvissani juuri niin omia itsejään kuin he todella ovat. Haluan asiakkaideni persoonan näkyvän kuvissa, joten potrettisessioissa on tilaa yhteisille ideoille ja spontaanille tekemiselle. Tapaan hääparini aina etukäteen, jotta ehdimme tutustua ja suunnitella yhdessä sitä, miltä lopputulos voisi näyttää. Jos tuntuu siltä, että ajatus kameran edessä olosta jännittää, voimme toki treenata sitä myös etukäteen.
 Kaikkiin kuvapaketteihin saat myös kolmeksi kuukaudeksi käyttöösi  salasanasuojatun kuvagallerian sivustollani, jonka osoitteen ja salasanan voitte jakaa esim. kiitoskortissa. Näin myös vieraanne pääsevät vaivattomasti palaamaan hääpäivänne tunnelmiin.
Entäpä jos juuri sitä omaa toivetta ei hinnastosta löydy? Otathan yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun toiveisiin sopiva setti kauniiseen kääreeseen!
Back to Top