Kun mietin että mikä se juttu valokuvaamisessa oikein on mikä saa intohimon syttymään, minun on  aina palattava tarinoihin.  Erityiset hetket ovat spontaaneja reaktioita ja aitoja tunteita, ja niistähän ne unohtumattomat tarinat rakennetaan. Jostain syystä tällaisten hetkien aistiminen on aina minulle tuntunut luontevalta. Ihmisten välisessä dynamiikassa on vaan jotain vietävän hypnotisoivaa ja sitten jollain kuudennella aistilla tajuan, että tuossa on erityinen hetki kehittymässä. Ehkä juuri siksi hääkuvaus onkin minulle niin mieluisaa, pääsen kertomaan yhden teidän elämänne tärkeimmän päivän tarinan siten kuin sen itse näen.
Hääkuvaajana luonnehtisin itseäni ammattimaisen rauhalliseksi. Vihkiseremoniassa hiippailen hiljaa kuin ninja ja juhlissa sulaudun luontevasti osaksi juhlakansaa. Toki sillä erotuksella, että olen aina hääparin ulottuvilla ja käytettävissä. Kokemus on opettanut varautumista yllättäviin tilanteisiin, eikä meikämakitan pasmat mene sekaisin vaikka ohjelma muuttuisikin matalalennossa. Hääkuvieni tyyli perustuu dokumentaarisuuteen, oikeanlaisissa ja etukäteen mietityissä olosuhteissa asioiden on helpompi antaa tapahtua. Editointijäljessä haen sellaista sopivaa tasapainoa luonnollisuuden ja napakan realismin välille ja  väkevähköt värimaailmat viehättää.  
Hääpotreteissa parin keskinäinen kemia on minulle se tärkein juttu ja pyrinkin aina siihen, että saatte olla mun kuvissa juuri niin omia itsejä kuin todella olette. Haluan että hääparien persoonat näkyvät kuvissani, joten potrettisessioihin tehdään aina tilaa yhteisille ideoille ja spontaanille tekemiselle. Tapaan myös jokaisen hääparini etukäteen, jotta ehditään sinuiksi hyvissä ajoin ennen hääpäivää ja suunnitella yhdessä hääkuvista just teidän näköisiä, on sitten alttarilla helpompi hengittää. Jos on yhtään sellainen olo että ajatus kameran edessä olosta jännittää, treenataan sitä kaikessa rauhassa etukäteen. Sen verran on tähän mennessä jo tullut erilaisia häitä nähtyä, että mieluusti autan kaikissa mahdollisissa kysymyksissä, mitä vaan voi mieleen juolahtaa teidän elämänne juhlaa suunnitellessa.
Hinnastoon olen askarrellut neljä eri kokoista hääkuvauspakettia antamaan suuntaa siitä, mitä se juuri teidän hääkuvaus voisi pitää sisällään. Lyhyemmässä laidassa kuvataan ne oleellisimmat eli potretit vihkimisen kera ja syvässä päädyssä hännystän teidän mukana aamusta iltaan. Jos toiveena on jotain siltä väliltä, räätälöidään hääkuvauspaketti silloin täysin teidän näköiseksi. Kaikki hääkuvausasiakkaani saavat kuudeksi kuukaudeksi käyttöön  salasanasuojatun kuvagallerian sivustollani, jonka osoitteen ja salasanan voitte jakaa helposti esim. kiitoskortissa. Näin jokainen teidän vieraistanne pääsee vaivattomasti palaamaan hääpäivän tunnelmiin silmäkulmat kosteina. 
Odotan innolla yhteydenottoanne, niin päästään aloittamaan teidän hääpäivän tarinan suunnittelu!
Back to Top