Kun mietin intohimoani valokuvaamiseen ja mistä se kumpuaa, palaan aina tarinoihin. Havaitsen herkästi tärket hetket ja osaan ennakoin tilanteiden syntymistä. Ihmisten spontaanit reaktiot ja aidot tunteet ovat niitä erityisimpiä hetkiä, jotka tekevät tarinasta unohtumattoman.  Siksi hääkuvaus onkin minulle erityisen mieluista, pääsen kertomaan elämäsi tärkeimmän päivän tarinan siten kuin sen näen.
Hääkuvaajana olen ammattimaisen rauhallinen. Kirkossa hiivin hiljaa kuin ninja ja juhlissa olen kuin kuka tahansa juhlakansalainen sillä erotuksella, että olen koko ajan hääparin ulottuvilla ja käytettävissä. Varaudun aina yllättäviin tilanteisiin, eikä minun pasmoja saa sekaisin vaikka ohjelma muuttuisikin matalalennossa. Tyylini hääkuvissa on dokumentaarinen ja luonnollinen. Värimaailma kuvissani on voimakkaan todentuntuinen ja käytän sommittelua mielenkiintoisesti. 
Muotokuvissa pidän tärkeänä parin keskinäistä kemiaa ja sitä, että ihmiset saavat olla kuvissani juuri niin omia itsejään kuin he todella ovat. Haluan kuvattavieni persoonan näkyvän kuvissa, joten potrettisessioissa on aina tilaa yhteisille ideoille ja spontaanille tekemiselle. Tapaan hääparini aina etukäteen, jotta ehdimme tutustua ja suunnitella yhdessä sitä, miltä lopputulos voisi näyttää. Jos tuntuu siltä, että ajatus kameran edessä olosta jännittää, voimme aina treenata sitä etukäteen.
Hääkuvauspaketit olen rakentanut niin, että ne palvelisivat mahdollisimman monipuolisesti. Kaikkiin kuvapaketteihin saat myös kolmeksi kuukaudeksi käyttöösi  salasanasuojatun kuvagallerian sivustollani, jonka osoitteen ja salasanan voitte jakaa esim. kiitoskortissa. Näin myös vieraanne pääsevät vaivattomasti palaamaan hääpäivänne tunnelmiin.
Entäpä jos juuri sitä omaa toivetta ei hinnastosta löydy? Otathan yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun toiveisiin sopiva setti kauniiseen kääreeseen!