Tuotekuva on hyvällä todennäköisyydellä se ensimmäinen ja eittämättä tärkein kosketuspinta tuotteesi ja asiakkaasi välillä. Alaselkää jäykistävien shoppailureissujen sijaan asiakkaasi tekee ison osan ostoksistaan mukavassa asennossa kotisohvalla loikoillen, taskusta kaivetun luurin näytöltä. Netti ikävä kyllä ainakin vielä toistaiseksi pelaa suurimmaksi osaksi näköaistin varassa, se kosketusnäyttö kun tuppaa tuntumaan aina samalta riippumatta siitä mitä siellä sormen alla on hipelöitävänä. 
Laadukas tuotekuva pysäyttää somevirtaa kahlaavan peukalon ja  virittää yhteyden sinun ja asiakkaasi välille. Yhtenäisillä tuotekuvilla kerrot yrityksesi tarinaa ja inspiroit asiakastasi. Hyvä tuotekuva luo asiakkaallesi fiiliksen siitä, että olette samaa jengiä. 
Tuotekuvaukset suunnittelen aina yhdessä asiakkaani kanssa. On tärkeää että tutustun yritykseesi ja tuotteisiisi, tiedän mistä tulette ja mihin olette menossa. Näin päästään kiinni siihen kuuluisaan pihviin, siihen mitä tuotekuvilla on tuotteen myymisen lisäksi tarkoitus kertoa ja millaisia mielikuvia asiakkaallesi halutaan herättää. 
Tuotteet voidaan kuvata studioympäristössä rauhallisella taustalla tai voin iskeä kamppeet reppuun ja viedä ne sopivaan miljööseen metsän keskelle, merelle tai minne mielikuvitus vain suo. Onpa niitä kaikenlaisia lavasteitakin tullut raksailtua tuotekuvauksia varten.
Otahan yhteyttä alla olevasta yhteydenottopainikkeesta ja laitetaan teidän tuotekuvat uuteen uskoon!
Back to Top